Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Misstänkt farligt föremål i Bromölla var ofarligt

Polisen spärrade under lördagskvällen av ett område vid Strandängens badplats i Bromölla efter att man anträffat ett okänt föremål.

Polisen larmades till platsen vid klockan 15.54. En förbipasserande hade släckt en brand på en offentlig toalett och då hittat ett okänt föremål.
– Det var en förbipasserande som upptäckte att det brann inne på en toalett och agerade mycket rådigt genom att släcka branden och larma polisen. I samband med att man larmar så upptäcker man också ett okänt föremål på platsen, säger Katarina Rusin, presstalesperson på polisens ledningscentral.
Området spärrades av och nationella bombskyddet kallades till platsen för en närmare kontroll. Vid klockan 19.26 hävdes avspärrningarna efter att nationella bombskyddet konstaterat att föremålet var ofarligt. Polisen upprättade en anmälan gällande branden.
Gå till toppen