Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Chefsbyte i förlustdrabbat modebolag

Det förlustdrabbade modebolaget RNB, som driver Polarn o Pyret, byter vd. Arkivbild.Bild: Fredrik Sandberg / TT
Styrelsen för det krisdrabbade modeföretaget Retail and Brands (RNB) har utsett en ny vd och koncernchef. Kristian Lustin tillträder 1 januari 2020 och ersätter Magnus Håkansson som avslutar sin anställning vid årsskiftet.
RNB driver kedjorna Polarn o Pyret och Brothers, samt butiker i NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Bolaget meddelade den 10 oktober en förlust på 106,4 miljoner kronor.
Då sade vd Magnus Håkansson att det skulle bli gradvis bättre. Men nu ersätts han av ekonomi- och finansdirektören Kristian Lustin, som varit på bolaget sedan 2015 och med en bakgrund inom bland annat Modern Times Group, enligt ett pressmeddelande från RNB.
”Det är bra för RNB med kontinuitet i ledningen. Kristian kan verksamheterna och vi känner Kristian grundligt”, säger styrelseordförande Laszlo Kriss i pressmeddelandet.
Gå till toppen