Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tim Brithén ny tränare i Jonstorp: "På sikt kan vi bli ett topplag"

Han tackade ja i torsdags och hade sin första träning med laget ett dygn senare. Efter förlusten mot tabellettan blickade nye Jonstorp-tränaren Tim Brithén snabbt framåt.
– Jag har varit med så pass länge att jag vet vad jag vill, säger han.

Efter en svajig start på säsongen har Tim Brithén tagit över som tränare i Jonstorp efter Robin Nilsson och Peter Hall. Första matchen slutade med en förlust mot tabellettan Mjölby.Bild: AVDO BILKANOVIC
HockeyTvåan Södra B
Mjölby 5
Jonstorp 3
I premiären åkte Jonstorp på en 2–10-lusing hemma mot Mjölby. Efter förlusten på bortais konstaterade Tim Brithén att laget skakade om serieledarna rejält. Det avgörande 5–3-målet kom när han hade plockat ut målvakten Erik Forss för att få till en kvittering.
– När ett lag förlorat mycket är det inte lätt att hålla energin uppe. Det fick jag slita rätt hårt med efter att att Mjölby gjort tre snabba mål, säger Brithén.
– Men vi kom tillbaka och gjorde match av det. Det avgörande målet var en retur som de vispade iväg upp i tom kasse. Nu ska vi jobba vidare med vår spelidé. Det är inga sensationer jag kommer in med, men jag har varit med så pass länge att jag vet vad jag vill.
– På sikt kan vi bli ett topplag.
Efter en svajig inledning på serien har Tim Brithén tagit över efter Robin Nilsson och Peter Hall. Brithén kommer ha ansvar för både A-laget och juniorverksamheten.
Gå till toppen