Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anna Axfors: Isabella Löwengrip har inte fallit

Trots motgångarna är det business as usual för den bloggande affärskvinnan.

Isabella Löwengrip under presskonferensen för ”Sommar i P1”, där hon meddelade att Sommarprogrammet skulle bli hennes sista medieframträdande i Sverige.Bild: Henrik Montgomery/TT
Det här är en kulturartikel. Analys och värderingar är skribentens egna.
Arbetsmiljön hos Isabella Löwengrips företag har nagelfarits i Svd Näringsliv. Anställda vittnar om utfrysning, utbrändhet och för höga ambitioner från ledningen. I somras sa Löwengrip hejdå till Sverige i sitt ”Sommar i P1”, hon skulle nu starta ett nytt liv i New York. Sedan kom smällen. Lanseringen av Löwengrip Beauty i USA blev en flopp. Sedan dess har den ena veckan varit värre än den andra för Löwengrip, har vi kunnat läsa på bloggen. Hon har behövt låta anställda gå, kollegor som varit ”som familj”. Nu blir det back to basics, sälja lyxhuset, färre samarbeten. Hon försöker skydda barnen, men de verkar förstå ändå. De vill höra Lalehs ”Goliat” i bilen: ”Den handlar om att kämpa, mamma”.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen