Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bengtsson missade träning: ”Tar dag för dag”

Pierre Bengtsson. Arkivbild.Bild: Fredrik Sandberg/TT
Fotbollslandslagets vänsterback Pierre Bengtsson missade den första träningen inför fredagens EM-kval mot Rumänien. 31-åringen har en muskelkänning, skriver Aftonbladet.
– Pierre kör rehab och kommer inte att vara med på träningen på grund av den känning han fick i torsdagens match med FCK. Vi tar det dag för dag, säger tillförordnade presschefen Ester Kristiansson enligt tidningen.
Sedan ordinarie vänsterbacken Ludwig Augustinsson blev skadad har Pierre Bengtsson, till vardags i FC Köpenhamn, spelat de fyra senaste kvalmatcherna.
Mittfältaren Gustav Svensson, som alldeles nyligen blev MLS-mästare med sitt Seattle, ansluter till landslaget först i eftermiddag. Noterbart är även att mittbacken Pontus Jansson tvingades bryta träningen och syntes sedan med lindad fot.
Gå till toppen