Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flera inbrott i Landskrona

Flera inbrott har inträffat i Landskrona de senaste dagarna. Tjuvar har bland annat fått med sig datorer, smycken och kontanter.

Vid 17.30-tiden på tisdagen upptäckte en granne att en lägenhetsdörr stod öppen till en lägenhet på Ödmanssonsgatan. Polis tillkallades och konstaterade att okänd förövare brutit upp dörren och sökt igenom bostaden. Ägaren var inte hemma vid tillfället och ska återkomma med godsförteckning.
Samma dag kom en kvinna hem till sitt hus på Stenorsvägen efter att ha varit borta några dagar. Under tiden har okända förövare tagit sig in i huset genom att bryta upp en källardörr. De har sökt igenom bostaden och bland annat tagit med sig livsmedel, smycken och kontanter.
I måndags upptäcktes inbrott i ett lager på Lodjursgatan. Okända förövare har ställt till med stor oreda när de sökt igenom lokalerna. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som hade stulits.
I helgen drabbades en skola med lokaler på Emaljgatan av inbrott. Här har tjuvar slagit in fönster och fått med sig tre datorer.
I söndags kväll kom en kvinna hem till sin lägenhet på Koppargården efter att ha varit borta en tid. Okända förövare har tagit sig in genom att slå sönder ett fönster. Bostaden har sökts igenom och bland annat smycken har stulits.
Gå till toppen