Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Villas första förlust i år

Bollnäs satte stopp för Villa Lidköpings långa förlustfria svit och vann med 2–1 på bortaplan på onsdagen. Arkivbild.Bild: Sören Andersson/TT
I fjol förlorade svenska mästarlaget Villa Lidköping bara en match på hela säsongen. Redan efter fyra omgångar elitseriebandyn står det klart att det blir minst lika många nollpoängare i år. På onsdagskvällen vann Bollnäs – samma lag som besegrade Villa Lidköping i fjol – med 2–1 på bortaplan, och går därmed upp på samma poäng som serieledaren från Lidköping.
Johan Löfstedt gav Villa ledningen i den 16:e minuten, men gästernas Christian Mickelsson blev den som satte stopp för den 355 dagar långa förlustfria sviten. Först kvitterade han i den 19:e minuten och sedan satte han segermålet med en halvtimme kvar av matchen. Hemmalaget tryckte på för en kvittering, men den finländska landslagsmålvakten Pettri Virtanen var strålande i Bollnäsmålet.
Gå till toppen