Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

FCH-tränaren efter raset: ”Det är riktigt surt”

Jonathan Nilsson och tränare Niklas Pålsson fick gå från glädje till sorg.Bild: PETTER ARVIDSON
Mullsjös spelare har precis avslutat SSL-matchen mot FC Helsingborg genom att ta tillbaka beteendenivån till de fritidsgårdar där sporten en gång uppstod. Men när västgötarna firade som bäst och sämst var matchen redan över för FCH. Hemmalaget tappade allt på fem minuter och ensam kvar står tvåmålsskytten Jonathan Nilsson och försöker förklara vad som egentligen hände när hans lag gick från 4–2 till 4–7.
– Vi gör en okej match i två perioder, men i tredje tappar vi allt vårt spel och Mullsjö vinner välförtjänt, säger Jonathan Nilsson.
Han satte själv en snygg straff till 2–2 och utökade sedan till 3–2. Men det var även han som satt utvisad när Mullsjö kvitterade med fem minuter kvar. Sedan rann det iväg.
– Vi blir för stillastående och vi hjälper inte våra backar. De får jobba på oss väldigt länge och är hetare. Vi hjälper inte Matte [Qvarfordt] i målet. Han gör en kanonmatch, men vi slarvar. Det är grunder i vårt spel vi fallerar på, säger Jonathan Nilsson.
FCH hade möjligheter att utöka innan Mullsjö kom igen. Men satte inte chanserna. Som när Fredrik Azelius kontrade, men sköt högt, högt över.
– Hade vi satt våra kontringslägen så hade vi vunnit. Då hade Mullsjö slutat tro på det. Det är jag säker på, säger tränare Niklas Pålsson.
Gå till toppen