Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eskilsminne testar forward från Råå

Eskilsminne fortsätter spana in spelare från närområdet. Nu tränar Eslövs mittback Linus Persson med division 1-laget – och snart ska Råås forward Debatik Elezaj visa upp sig.

Debatik Elezaj i en division 3-match med Råå.Bild: MATHILDA AHLBERG
Sedan tidigare är vänsterbacken Tobias Malm, senast i Vinberg, och Höganäs-duon Oskar Lindblom, mittfältare, och Carl Hansson, målvakt, aktuella för Eskilsminne.
Nu fortsätter division 1-laget att bjuda in provspelare. Under tisdagen börjar Debatik Elezaj träna med laget. Forwarden, som är fostrad i Ängelholms FF, har tillhört Råå i flera år och gjorde i år åtta mål på fjorton division 3-matcher. Enligt uppgifter till HD är även Högaborg ute efter 26-åringen.
– Som jag har sagt tidigare: spännande spelare i närområdet, från alla nivåer, vill vi ha koll på. Det lättaste sättet att ha koll på dem är så klart att se dem spela fotboll, säger Eskilstränaren Mattias Lindström.
Läs också Eskilsminnes värvningsjakt har börjat
Den 20-årige mittbacken Linus Persson, som den gångna säsongen gjorde fem mål på 26 division 2-matcher för Eslöv, har hunnit med en träning och ska fortsätta den här veckan.
– Det började också med rekommendationer, men jag fick faktiskt tag på en video från en av Eslövs matcher. Men i övrigt har jag bara sett honom i en träning. Jag vill se mer, men han ser också spännande ut, säger Mattias Lindström.
Gå till toppen