Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eskilsmålvakt kan lämna – aktuell för ÄFF och Högaborg

Eskilsminne vill behålla Filiph Bodenäs, men målvakten tvekar. Högaborg är intresserat och i förra veckan tränade han med Ängelholm.

Filiph Bodenäs.Bild: NICLAS JÖNSSON
Den gångna säsongen spelade Filiph Bodenäs två tävlingsmatcher för Eskilsminne, en i division 1 och en i Svenska cupen.
Kontraktet går ut den 30 november för Bodenäs och förstemålvakten Pontus Löfvenmark. Eskilsminne vill förlänga med bägge två.
– De ser gärna mig och Pontus kvar nästa år. Vi har haft en god konkurrens och är nära privat. Det är kanske inte ofta målvakterna är bästa kompisar, men det har blivit så i det här fallet, säger Filiph Bodenäs.
Läs också Eskilsminne testar forward från Råå
Men 24-åringen tvekar kring framtiden. Division 3-laget Högaborg har visat intresse och i förra veckan tränade Filiph Bodenäs med Ängelholm, som rustar för att gå upp till division 1.
– Det är väl inte jättehemligt att jag vill lira. Det har varit en utvecklande säsong trots att jag inte har fått spela, det är det som har brustit. Jag vill ta nästa kliv och då känns det som att en dos speltid hade gjort susen, säger han.
– Jag vet inte vad framtiden har att komma med, Eskils är inget jag utesluter. Jag har en trygghet där, är nära med tränarna och spelarna och gruppen överlag. Jag är väl en clown i omklädningsrummet. Jag vet knappt själv vad jag vill.
Gå till toppen