Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Insändare: ”Hjärnsläpp hos vem?”

Höganäsaren Karl-Arne Torndahl svarar på Martin Olssons insändare.

När du nu tycker att ortsbefolkningen inte ska få tycka till om var en lämplig plats för var ett hotell skulle kunna byggas, så tar du dig samtidigt själv rätten att tycka till om var båtuppställningsplatsen inte ska få vara.
Då borde du Martin även här låta politikerna bestämma var en lämplig båtuppställningsplats ska vara!
Jag instämmer för övrigt helt i dina uttryck över hur otroligt dåligt politikerna verkar sköta de flesta tankar och idéer de har om och hur Höganäs ska kunna utvecklas i framtiden. Jag undrar dessutom hur mycket alla dessa turer har kostat oss skattebetalare helt i onödan på grund av vad det verkar oförmåga med beslutsprocesserna.
Min personliga förhoppning är nu att alla parter ska kunna finna en lösning som blir bra även utan ett hotell i hamnen och framför allt för miljön med fridlysta växter nedanför Margreteberg, samt allt annat inklusive ortsbefolkningen, båtfolket och inte bara för de som nu råkar bo i Strandbaden.
Det här kan inte få bli en fråga om vi eller de utan det måste få vara en fråga för hela Höganäs.

Karl-Arne Torndahl, Höganäs

Gå till toppen