Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Wahlgrens värld” inspirerade till ny komedi

Föräldrar väntar hela livet på ett ”tack” och barn på ett ”förlåt”. Det var utgångspunkten för Lisa Aschans nya komedi, som hämtat inspiration från tv-serien ”Wahlgrens värld”. – Den här typen av komedi har jag längtat efter att få göra, säger Sanna Sundqvist, som spelar huvudrollen.

"Humor har vi fått för att hantera livet och den här filmen är verkligen full av överlevnadshumor", säger Sanna Sundqvist, som spelar huvudrollen i "Ring mamma!", i regi av Lisa Aschan.Bild: Karin Wesslén /TT
Riktigt bikinivax som stelnar mellan Sanna Sundqvists skinkor under inspelningen, en bdsm-coach som visar hur strypsex ska utövas korrekt, samtidigt som en katolsk barnkör kliver in i replokalen. Och en oändlig mängd in-och utkörningar ur en biltvätt för att filma en romantisk sexscen ur alla tänkbara vinklar medan borstarna surrar och vattnet stänker.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen