Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Byaförening och Höganäs båtsällskap protesterar mot uppställningsplatsen

De 41 politikerna i fullmäktige uppvaktas med brev inför nästa veckas beslut i hamnfrågan. Både Strandbadens byaförening och Höganäs båtsällskap vill att förslaget att utreda båtuppställningsplats på Margreteberg slopas.

150-160 båtar står uppställda i Höganäs hamn på vintern. Nu uppvaktas alla fullmäktigeledamöter av Strandbadens byaförening och Höganäs båtsällskap. Ingen av föreningarna vill se en båtuppställningsplats på Margreteberg.Bild: Anders Malmberg
Om en vecka är det meningen att det högsta politiska organet kommunfullmäktige ska fatta beslut om vad som ska hända i Höganäs hamn. Hittills är det bara Sverigedemokraterna som spjärnat emot. Partiet är förvisso inte emot Alliansens förslag att utreda ett mindre hotell med 50-60 rum på en av de platser som idag används som båtuppställningsplats.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen