Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tolstoy, tomtar och tulpaner på skyltsöndagen i Ängelholm

Den svenska sångerskan Viktoria Tolstoy gör skyltsöndagen ännu mer njutbar.

Den svenska sångerskan Viktoria Tolstoy kommer till Ängelholm på skyltsöndagen för att delta i ett evenemang på Nilssons festvåning.Bild: Lars Brundin
Då kommer hon och gitarristen Krister Jonsson nämligen att uppträda på Nilssons festvåning i Ängelholm.
Det är Eva Dahlberg på Ängelholms kommun som ordnat konserten som ingår i arrangemanget ”Njutbar jul”.
– Jag är väldigt glad att hon och hennes gitarrist vill komma hit och spela. Viktoria Tolstoy är en av landets bästa och mest populära jazz-sångerskor, säger Eva Dahlberg.
Förutom Viktoria Tolstoy så kommer också Teater sann med Anna Dror att uppträdda med en föreställning för barn som heter ”En levande julsaga – Tomtar och tulpaner”.
– De kommer att uppträda tre gånger vardera under konserten. Vi tror att under skyltsöndagen så vill publiken vilja röra på sig och både vara på konserten och gå på stan, säger Eva Dahlberg.
I år har man flyttat evenemanget från Kronohäktet till Nilsson festvåning.
– På Kronohäktet får man bara vara 60 personer totalt, medan man får vara 120 på Nilssons festvåning. Vi hoppas det kommer mycket folk. Därför har vi flyttat evenemanget, förklarar Eva Dahlberg.
Men Kronohäktet kommer också att vara öppet med Internationellt café, Fotoklubbens Kameras utställning och KKV:s utställning.
Evenemangen pågår mellan klockan 13 och 18 på skyltsöndagen, första advent, den 1 december.
Gå till toppen