Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dua Lipa spelar i Köpenhamn

Dua Lipa är klar för spelningar i Skandinavien nästa år. Den 10 maj spelar världsstjärnan i Royal Arena i Köpenhamn och den 12 maj kommer hon till Globen i Stockholm.

Dua Lipa spelar i Köpenhamn i maj. Arkivbild.Bild: Chris Pizzello/AP/TT
2018 hade Dua Lipa en av årets allra största hits med Calvin Harris-samarbetet "One kiss". Ingen annan kvinnlig artist hade en singeletta i Storbritannien lika länge det året.
Under 2020 kommer 24-åringen från London att släppa albumet ”Future nostalgia”. I en intervju med tidningen GQ beskriver hon det som ”ett popalbum man kan dansa till, samtidigt som många av låtarna är ledsamma”. I oktober i år släpptes det första smakprovet till albumet, singeln ”Don't start now”, som nu har över 113 miljoner strömningar på Spotify.
Dua Lipa släppte sitt självbetitlade debutalbum 2017, sedan dess har flera av låtarna på plattan strömmats 100-tals miljoner gånger.
Senast hon besökte Sverige var 2018, då med en spelning på Annexet i Stockholm.
Biljetterna till konserterna i Köpenhamn och Stockholm släpps den 6 december.
Gå till toppen