Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lärare prisas i Höganäs

Vikens förskolor och Bruksskolans Marie Hayward – det är årets arbetslag och årets pedagog i Höganäs.

Therese Wollerhag, Mariann Öhman och Mary Ståhl fick ta emot priset som årets arbetslag för sitt hållbarhetsarbete på Vikens förskolor. Marie Hayward (längst t h) som jobbar på Bruksskolan är årets pedagog.Bild: Maria Berkmo
För tredje året utser utbildningsnämnden årets arbetslag och årets pedagog. Den här gången blev det Marie Hayward som fick det enskilda priset för sin insats som högstadielärare på Bruksskolan. Hon jobbar med de elever som har störst behov av anpassning och stöd.
– Marie Hayward gör ett utmärkt arbete i vår särskilda undervisningsgrupp "Oasen. Hon har även en stor del i att vårt studiestöd på eftermiddagarna fungerar så väl som det gör, säger Pia Möller (M), ordförande i utbildningsnämnden.
Som årets pedagog får hon nu 8 000 kronor att använda i kompetensutveckling.
Årets arbetslag blir Vikens förskolors Hållbar utvecklingsgrupp. Tidigare i våras fick samma grupp Skolverkets utmärkelse för hållbar utveckling.
– Här finns kommunens Grön Flagg-förskola. Det pågår också ett arbete med att bli kemikaliesmarkt förskola, säger Pia Möller.
Årets arbetslag får 25 000 kronor att dela på i kompetensutveckling.
Priset delades ut i samband med fullmäktige i förra veckan.
Gå till toppen