Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Al Pitcher gör arenaturné – söker lyckan

Al Pitcher är aktuell med en ny arenaturné. "Min största hittills", säger han i ett pressmeddelande. Pressbild.Bild: David Hellman
Den brittiska komikern Al Pitcher fortsätter att göra humor av sina försök att förstå sig på Sverige. Han har tidigare turnérat med ”Fika tour”, ”Påtår” och ”Fy fan Sverige” – nu kliver han in på de större arenorna med ”My happy place”.
Showen handlar om att leta efter lyckan och sin plats i världen – via de svenska traditionerna.
”Den svenska publiken är enligt mig den bästa, de skrattar mycket, och om de inte skrattar så är det inte roligt”, säger Al Pitcher i ett pressmeddelande.
Al Pitcher föddes i England men är uppvuxen på Nya Zeeland. Han började sin stand up-karriär i London 1999 men flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på humorscenen.
”My Happy Place”-turnén inleds den 15 oktober 2020 i Lund. Biljetter släpps den 5 december.
Turnédatum: 15/10 Lund, 16/10 Linköping, 17/10 Göteborg, 18/10 Jönköping, 25/10 Västerås, 29/10 Örebro, 31/10 Stockholm.
Gå till toppen