Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Helsingborgsbaserade Inyett köps upp av Visma

Under tisdagen förvärvade Visma majoriteten av aktierna i det Helsinborgsbaserade fintech-företaget Inyett. Företaget arbetar med automatiserad betalkontroll för offentliga och privata verksamheter i Sverige och Norge.

Inyett firar på Helsingborgskontoret.Bild: Inyett
– Vi är glada att välkomna Inyett till Visma. Inyetts unika tjänst och kunskap inom sitt verksamhetsområde kompletterar våra befintliga tjänster på ett utmärkt sätt, och tillsammans kan vi erbjuda ett bredare produktutbud för både nya och befintliga kunder, säger Øystein Moan på Visma i ett pressmeddelande.
Inyett grundades 2009 har har sedan dess vuxit snabbt på den svenska marknaden och hjälper idag 240 kommuner med deras fakturahantering. Tjänsten är till för att skapa ett tryggt affärsklimat för företag genom att automatisera kontrollen av betalningar och leverantörer, varna för misstag, risker och bedrägerier kopplade till företagets leverantörsbetalningar.
– Visma är en branschledande aktör i Europa inom molnbaserade tjänster, och vi är väldigt stolta över att ha en så stark aktör som ägare av Inyett. Vi ser fram emot att accelerera i vår tillväxt och utveckling genom att vara en del av Visma, samtidigt som vi tillför ett ännu större värde till våra kunder, säger John Andersson på Inyett.
Gå till toppen