Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pulkaåkare överkörd av bil

En kvinna skadades svårt efter att ha blivit påkörd av en bil i samband med pulkaåkning i centrala Rättvik. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
En kvinna fördes till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil i samband med pulkaåkning i centrala Rättvik på tisdagseftermiddagen. Händelsen är av allt att döma en lek som har gått snett, tror polisen.
– Det är en kvinna i vuxen ålder som har färdats på pulkan och den har dragits av en bil. Den här bilen som har dragit pulkan har sen på något sätt lyckats köra över pulkan med oklara skador som följd, säger Lars Hedelin, presstalesperson för polisen.
Kvinnan, som är i 35 årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus och uppges vara svårt skadad.
Föraren som körde över kvinnan kommer att rapporteras för grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och olovlig körning. Han misstänks även för rattfylleri, enligt polisen.
Gå till toppen