Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Inställda utskottsmöten väcker kritik

Oppositionen i riksdagens utbildningsutskott riktar kritik mot regeringen och samarbetspartierna mot att flera möten ställts in under hösten, rapporterar Sveriges Radio Ekot.
Läs också Inställda utskottsmöten väcker kritik
Världen

Putin undertecknar agentlag mot journalister

Rysslands president Vladimir Putin har undertecknat en kontroversiell lag som innebär att oberoende journalister och bloggare kan stämplas som ”utländska agenter.”
Läs också Putin undertecknar agentlag mot journalister
Världen

Kvinna anklagar prins i BBC-intervju

Den amerikanska kvinna som anklagar brittiska prins Andrew för att ha haft sex med henne när hon var sjutton år avfärdar prinsens försvar, i en BBC-intervju.
Läs också Kvinna anklagar prins i BBC-intervju
Världen

Chile presenterar återhämtningsplan för att stävja protester

Chiles regering presenterar ett reformpaket för motsvarande drygt 52 miljarder kronor för att stävja de återkommande protesterna.
Läs också Chile presenterar återhämtningsplan
Världen

Trump stoppar nyhetsbyrån Bloomberg

USA:s president Donald Trump stoppar nyhetsbyrån Bloomberg från att närvara vid hans kampanjmöten inför presidentvalet – nu när mannen Bloomberg ställer upp för att bli hans motkandidat.
Läs också Trump stoppar nyhetsbyrån Bloomberg
Sport

Debutmål för Asplund i Buffalos storvinst

Det blev en riktig målfest när Buffalo tog emot New Jersey i NHL-ishockeyn. Hela fem mål gjordes i första perioden, ett av dem debutmålet för svenske rookien Rasmus Asplund.
Läs också Debutmål för Asplund i Buffalos storvinst
Gå till toppen