Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Papà Piada – som en snabbresa till en italiensk bakgata

Det började med en foodtruck specialiserad på piadina (italienskt tunt bröd från Romagnaregionen bakat på bakpulver). Nu finns man också på Spritan i Ödåkra i en liten charmig lokal med plats för 30 gäster.

Trångt, högljutt och mysigt sammanfattar atmosfären hos restaurang Papà Piada som funnits på Spritan i Ödåkra sedan i somras.Bild: Sven-Erik Svensson
Emma och Michel Onofri tar emot som om vi kommit hem till deras kök. Och på sätt och vis har vi ju det. Restaurangen är inte stor och delar av menyn byts ut så gott som dagligen utifrån vad som finns av färska råvaror, även om grunden är densamma hela säsongen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen