Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Krogrecensioner

Mat & Dryck
Papà Piada – som en snabbresa till en italiensk bakgata

Det började med en foodtruck specialiserad på piadina (italienskt tunt bröd från Romagnaregionen bakat på bakpulver). Nu finns man också på Spritan i Ödåkra i en liten charmig lokal med plats för 30 gäster.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Trångt, högljutt och mysigt sammanfattar atmosfären hos restaurang Papà Piada som funnits på Spritan i Ödåkra sedan i somras.

Bild: Sven-Erik Svensson

Annons

Emma och Michel Onofri tar emot som om vi kommit hem till deras kök. Och på sätt och vis har vi ju det. Restaurangen är inte stor och delar av menyn byts ut så gott som dagligen utifrån vad som finns av färska råvaror, även om grunden är densamma hela säsongen.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy