Annons

Annons

Annons

Krogrecensioner

Mat & Dryck
Papà Piada – som en snabbresa till en italiensk bakgata

Det började med en foodtruck specialiserad på piadina (italienskt tunt bröd från Romagnaregionen bakat på bakpulver). Nu finns man också på Spritan i Ödåkra i en liten charmig lokal med plats för 30 gäster.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Trångt, högljutt och mysigt sammanfattar atmosfären hos restaurang Papà Piada som funnits på Spritan i Ödåkra sedan i somras.

Bild: Sven-Erik Svensson

Annons

Emma och Michel Onofri tar emot som om vi kommit hem till deras kök. Och på sätt och vis har vi ju det. Restaurangen är inte stor och delar av menyn byts ut så gott som dagligen utifrån vad som finns av färska råvaror, även om grunden är densamma hela säsongen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan