Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Praktikant i köket

Rapport från ett skolkök

Skolmaten är en viktig del av skoldagen och diskuteras ofta, inte enbart av elever och lärare.

Men vet vi andra vad vi pratar om? Hur jobbar man i köket i dag? Vilka val finns? Och är matatanten kvar?

Här är vår reporter Ann Sahlén-Thelanderssons rapport inifrån Nyhemsskolans kök.

Av:
Ann Sahlén-Thelandersson
|
Klockan kvart i åtta på morgonen ringer jag på dörren för varuintaget till skolköket på Nyhemsskolan. Det luktar nybakat bröd och de stora köksmaskinerna står på uppvärmning.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.