Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Målvakten lämnar Eskils – klar för division 3-lag

Filiph Bodenäs.Bild: NICLAS JÖNSSON
Eskilsminne ville behålla målvakten Filiph Bodenäs, som nyligen har tränat med Ängelholm och även varit aktuell för Högaborg.
Nu har 24-åringen tagit ett framtidsbeslut. Kommande säsong spelar han i division 3-laget Råå.
– Jag har följt magkänslan. Jag har haft en god dialog med "Jönsa" [Magnus Jönsson, Råås sportchef] och de andra i ledarstaben. Det känns som att vi klickade. Det verkar vara jättegoa killar i laget och det känns som att vi kan få ihop något jäkligt bra, säger han.
Läs också Eskilsmålvakt kan lämna – aktuell för ÄFF och Högaborg
Johnny Lundberg är ny tränare i Råå och på spelarfronten har bland andra Jonatan Olsson, som närmast kommer från Eskilminne och även har känt på allsvenskt spel med HIF, och Mikael Berglund Bengtsson, som har ett förflutet i klubbar som Eskilsminne, Ängelholm och Hittarp, anslutit.
– De kom på övre halvan i trean och nu har de gjort några nyförvärv som kanske kan spetsa till det, säger Filiph Bodenäs.
I Eskilsminne agerade Filiph Bodenäs reservmålvakt.
– Nu valde jag att fokusera på att få speltid. Jag har fått bra utbildning och fotbollsträning ett tag, men har kanske inte riktigt fått visa vad jag går för. Nu är det dags att visa det, säger Filiph Bodenäs.
Gå till toppen