Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man misshandlad av maskerade män i Häljarp

En man i 20-årsåldern blev under onsdagskvällen misshandlad vid järnvägsstationen i Häljarp av tre maskerade män. Polisen har upprättat en anmälan om försök till mord.

Polisen har spärrat av brottsplatsen intill stationenBild: André Tajti / TOPNEWS.SE
Polisen larmades till platsen vid klockan 20.30.
Den skadade mannen berättar för polisen att tre maskerade män angripit honom, och två av dessa skadade honom med några knivliknande föremål. Gärningsmännen ska ha velat ta hans jacka.
– Brottsplatsen är avspärrad och vi håller på och eftersöker de misstänkta gärningsmännen. De tros ha lämnat platsen i en mindre röd bil, säger Evelina Olsson, informatör på Skånepolisen.
Den misshandlade mannen fördes till sjukhus med ambulans.
– Det jag vet om skadeläget är att vi kunde prata kort med honom när vi kom fram till platsen, säger Evelina Olsson.
En anmälan om försök till mord har upprättats av polisen.
– Vi har fått in en hel del tips från allmänheten som vi håller på att följa upp, säger Evelina Olsson.
Sent på onsdagskvällen fanns fortfarande ingen gripen för brottet. Polisen har varit på sjukhuset i Lund och pratat med målsägaren.
– Han är talbar och har plåstrats om och är kvar på sjukhuset. Han vet inte vilka de som misshandlade honom är, säger Marie Fridström, inre befäl på Helsingborgspolisen.
Vid 05-tiden på torsdagsmorgonen hade polisen inte gripit någon misstänkt i ärendet.
Bild: André Tajti / TOPNEWS.SE
Gå till toppen