Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

BoIS förlänger med målvakt

Carl Lindell.Bild: MATHILDA AHLBERG
BoIS har hämtat mittfältaren Passi Prudence, senast utlånad från Falkenberg till Eskilsminne, och forwarden Nicklas Nielsen från Svalöv och några nyckelspelare har förlängt sina kontrakt.
Nu har målvakten Carl Lindell bestämt sig för att stanna i klubben. 28-åringen, som anslöt från division 2-laget Hittarp i somras, har skrivit på ett ettårsavtal.
– Vi är jättenöjda. Han och "Kaddo" [Amr Kaddoura] har sporrat varandra och vi hoppades behålla bägge två, men vi kände kanske att vi var nöjda om vi fick en på plats. Nu fick vi bägge och det är viktigt för oss, säger tränaren Billy Magnusson.
– De hittade en bra dynamik tillsammans med Ignacio [Sanchez, målvaktstränare]. Det känns väldigt bra. Nu är vi färdiga med målvaktsfrågan och kan stänga det.
Carl Lindell gjorde en division 1-match under hösten. Han har ett förflutet i klubbar som Ängelholm, Kågeröd och IFK Hässleholm.
Gå till toppen