Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Provtränade med Eskilsminne – klar för Högaborg

Efter flera år i Råå har forwarden Debatik Elezaj skrivit på för seriekonkurrenten Högaborg. Och backen Adam Sreis tillhör numera division 3-laget på riktigt.

Debatik Elezaj i en division 3-match med Råå.Bild: MATHILDA AHLBERG
Högaborg presenterade nyligen en lång rad nyförvärv. Nu har de säkrat fler spelare. Forwarden Debatik Elezaj är klar för division 3-laget.
– Det är en spelare som har fina spetsegenskaper som vi hoppas och tror kommer tillföra laget mycket i den offensiva delen, säger Högaborgs sportchef Tarik Barny.
Läs också Flera nyförvärv till Högaborg
26-årige Elezaj har tillhört seriekonkurrenten Råå sedan han lämnade Ängelholms FF säsongen 2012. Skador har stört honom och de tre senaste säsongerna har han bara spelat 39 seriematcher – men producerat 23 mål.
I år gjorde han åtta mål på fjorton division 3-matcher. Tidigare under hösten har Debatik Elezaj provtränat med division 1-laget Eskilsminne och bekantat sig med Hittarp. Även division 4-laget Besa har stått i intressekön.
Läs också Eskilsminne testar forward från Råå
Tarik Barny meddelar också att höstlånet från Ängelholm, Adam Sreis, är klar på permanent basis.
– Det är en bra back som kan användas på alla positioner i backlinjen. Vi är nöjda med det han har bidragit med sedan han blev utlånad till oss, säger Tarik Barny.
Är fler nyförvärv att vänta?
– Det kan dyka upp två eller tre namn i januari. Vi är i förhandling med dem just nu, så vi får vänta och se.
Gå till toppen