Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Alexander Tkacz stannar i BoIS

Alexander Tkacz blir kvar i Landskrona BoIS. Och Max Olsson är en potentiell ersättare till Jacob Ondrejka, som är detaljer från Elfsborg.

Alexander Tkacz.Bild: MATHILDA AHLBERG
Alexander Tkacz fick den gångna säsongen spolierad på grund av skador och gjorde först under hösten comeback, då han mestadels fick rikta in sig på inhopp.
Nu har den 26-årige trotjänaren förlängt sitt kontrakt med Landskrona BoIS. Det nya avtalet löper över kommande säsong.
– Vi tar det här året och det blir lite prestationsbaserat. Förhoppningsvis går vi in i en omförhandling till sommaren, för då har det gått bra, säger BoIS-tränaren Billy Magnusson.
– Alla vet vad han kan när han är frisk och han vill vara med på det här. Det är skönt att få honom på plats.
Läs också Allsvensk klubb jagar BoIS-talangen
Är truppbygget klart nu?
– Vi är 22 spelare, men alla vet att det är stor sannolikhet att Jacob Ondrejka lämnar oss. Om jag säger så här: det kan vara klart, men om Jacob lämnar kan det bli att vi bestämmer oss för att gå på någon till. Vi kommer vrida och vända på saker. Det kommer hända väldigt lite.
Den 20-årige forwarden Max Olsson, senast i Åtvidaberg, gjorde några provträningar med BoIS under hösten. Han är inte avskriven.
– Den ende spelaren vi för en dialog med nu är Max Olsson, säger Billy Magnusson.
Gå till toppen