Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tv-baket blev ett helt företag för Hanna Nilsson

Hanna Nilsson skaffade sig en ny karriär efter att ha bakat i tv för tre år sedan. Nu har julbaket i köket mångdubblats.

Pralintillverkning hemma hos Hanna Nilsson.Bild: Niklas Gustavsson
Den här dagen är det pralintillverkning som pågår i Hanna Nilssons kök i det gamla tegelhuset på Storgatan. En process som kräver sin kvinna. Chokladen ska tempereras i omgångar: först upp till 48 grader, sedan ner till 27 grader och sedan upp igen till en arbetstemperatur på 31. Och det är bara till ett tunt skal som sedan ska kompletteras med en fyllning, även den handgjord.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen