Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ytterligare en man gripen för skottlossningen på Miatorp

Ytterligare en man har gripits, misstänkt för ett mordförsök på Miatorp. Sedan tidigare sitter en man i 30-årsåldern anhållen, även han misstänkt för att ha skjutit en man i 40-årsåldern i benet.

Polisen larmades tidigt på söndagsmorgonen till en gata på Miatorp, där en man som hade blivit skjuten i benet anträffades. Hans skador beskrivs av sjukvården som lindriga och han har kunnat förhöras av polisen.
En man i 30-årsåldern greps och anhölls sedermera, misstänkt för mordförsök. Och under måndagen greps en man på Kastrup, vid klockan 16.30. Han var då i färd att flyga från landet.
– Den mannen sitter frihetsberövad i Köpenhamn och ska utlämnas till oss i här i Helsingborg, säger Jörgen Winberg, inre befäl vid polisen i Helsingborg.
Han är också misstänkt för mordförsök. De misstänkta gärningsmännen och offret är bekanta med varandra sedan tidigare.
– De har någon form av relation, oklart hur den är. Han [offret] går dit och ska träffa någon han vet vem det är, säger Jörgen Winberg.
Söker efter ni någon ytterligare misstänkt person?
– Inte i nuläget, säger Jörgen Winberg.
Gå till toppen