Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fullsatt och hög temperatur på HD:s debatt om Öresundskraft

HD:s debatt inför folkomröstningen om Öresundskraft drog fullt hus på torsdagskvällen – och på scen gick debatten het. Av publikreaktionerna att döma var majoriteten i salen nejröstare.

Det var fullsatt i salen på hotell Radisson Blu på HD:s debatt om försäljningen av Öresundskraft. Peter Danielsson (M), Maria Winberg Nordström (L) och Michael Rosenberg (SD) representerade ja-sidan.Bild: Britt-Mari Olsson
Helsingborgs Dagblad arrangerade på torsdagskvällen en debatt inför söndagens folkomröstning om försäljning av Öresundskraft. Salen på hotell Radisson Blu på Söder var fylld till sista plats när HD-reportrarna Truls Nilsson och Torbjörn Svensson inledde debatten vid 18-tiden. Medelåldern i publikhavet såg ut att vara relativt hög, precis som bland de som förra året med sina namnteckningar såg till att folkomröstningen blir av. Och var majoriteten hade sina sympatier stod klart redan när debattörerna presenterades. Av Peter Danielsson (M), Michael Rosenberg (SD) och Maria Winberg Nordström (L) från ja-sidan och nej-lägret med Jan Björklund (S) samt Bert Alfson från Folkinitiativet var det en som drog ner mer applåder än de andra, nämligen den sistnämnde.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen