Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Carolina höll nollan mot Arizona

Carolinas målvakt Petr Mrazek höll nollan när laget tog emot Arizona i NHL-ishockeyn. – Jag tycker att han verkligen levererade, precis när vi behövde det, säger Carolinatränaren Rod Brind'Amour.

Arizonas Carl Söderberg framför Petr Mrazek i Carolinamålet när lagen möttes i NHL-ishockeyn.Bild: Karl B DeBlaker/AP/TT
Totalt räddade Petr Mrazek 32 puckar i Carolinas mål.
– Han spelade stabilt, speciellt i andra perioden, säger Brind'Amour till Fox Sports Carolinas efter matchen.
Carolina vann NHL-mötet med 3–0. Mål nummer två satte svenske Lucas Wallmark.
– Förra året hade jag en massa chanser utan att skotten riktigt satt. När man börja göra mål blir man mer säker där ute och tar mer puckar och letar efter passningar mer. Så jag tror att jag spelar med lite mer självförtroende just nu, säger Wallmark till Fox Sports Carolinas.
Wallmark plockade en retur efter ett skott från Dougie Hamilton, pucken studsade på Arizonamålvakten Antti Raantas handske och Wallmark kunde peta in den i mål.
Antti Raanta lämnade isen inför tredje perioden på grund av en underkroppsskada. Han hade inför mötet med Carolina haft en veckas speluppehåll på grund av en skada som han ådrog sig mot Philadelphia.
Lucas Wallmark har nu gjort tio mål under säsongen och han säger att laget har en bra bredd där alla kedjor båda kan göra mål och spela ett bra försvar.
– Vi har bra personkemi och vi spelade mycket tillsammans förra året också. Vi känner varandra väl och gillar att spela tillsammans, säger Wallmark om sin kedja med Brock McGinn och Jordan Martinook.
Gå till toppen