Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Juventus nya serieledare – bortaslog Roma

Cristiano Ronaldo gratuleras av Miralem Pjanic efter att ha gjort 2–0 på straff borta mot Roma. Juventus vann med 2–1.Bild: Andrew Medichini
Juventus har återtagit kommandot i den italienska ligafotbollen. Borta mot femteplacerade Roma tog ”Den gamla damen” en tung skalp och vann med 2–1.
Merih Demiral visade vägen för Turin-laget redan i den tredje minuten innan stjärnspelaren Cristiano Ronaldo ökade på till 2–0 från straffpunkten bara sju minuter senare.
Roma reducerade visserligen via Diego Perotti, även det målet på straff, men huvudstadslaget orkade inte komma i kapp efter den blytunga inledningen på matchen.
Juventus låg inför omgången på samma poäng som Inter i toppen av Serie A men innehar nu serieledningen på egen hand. Detta eftersom Inter ”bara” fick 1–1 hemma mot Atalanta på lördagen.
Gå till toppen