Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

TV4 sänder Oscarsgalan

Lady Gaga vann en Oscar för bästa originallåt under förra årets gala. Hon var även nominerad till bästa kvinnliga huvudroll. Arkivbild.Bild: Chris Pizzello/AP/TT
Efter att ha visats endast för Aftonbladet Plus-prenumeranter i flera år så är Oscarsgalan tillbaka i linjär tv. TV4 tar över stafettpinnen och sänder galan i både TV4 och TV4 Play. Tilde de Paula Eby är programledare på plats i studion och Pär Lernström kommer att vara på plats längs röda mattan i Los Angeles.
”Jag ser fram emot en fantastisk natt med glitter och glamour. I studion kommer vi att ha gäster som kan allt om film, stjärnorna och de olika kreationerna som ju är en stor del av den här kvällen och natten. Kul att få uppleva det här från första parkett”, säger Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.
Sändningen börjar klockan 23.30 med ett införsnack, sedan blir det röda mattan-sändning och klockan 02.00 tar själva galan vid. Oscarsgalan äger rum natten till måndag den 10 februari.
Gå till toppen