Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter utlåningen – backen stannar i division 3

Filip Svensson i en division 3-match mellan Råå och Gnosjö i maj förra året.Bild: MATHILDA AHLBERG
2018 gjorde Filip Svensson två inhopp i division 1. Inför den gångna säsongen blev han utlånad från Eskilsminne till Råå. En skada spolierade stora delar av året, därför spelade backen bara sju matcher i division 3.
Kontraktet med Eskilsminne gick ut den 30 november och efter säsongsavslutningen har han visat upp sig för division 1-laget.
Men det blir en fortsättning i Råå för 21-åringen.
– Det känns bra på många sätt. Framför allt är Råå en bra förening med många fina människor både på och utanför planen. Sen känns det som att vi kan utvecklas ytterligare i år och ta nya kliv i rätt riktning, både för mig individuellt och laget, säger han.
– Jag ser fram emot säsongen och ska göra mitt absolut yttersta för att lyckas med det mål vi sätter upp.
Läs också Efter värvningarna – högre förväntningar på Råå
Den gångna säsongen blev Råå sexa i sin division 3-serie. Under vintern har klubben landat flera prestigevärvningar, exempelvis Hampus Agerström från Högaborg och Jonatan Olsson, Filiph Bodenäs och Mathias Holtenäs från Eskilsminne.
Gå till toppen