Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Wall of Music för sjunde året i Helsingborg

Gratisfestivalen pågår under tre dagar på Charles Dickens. Den består av allt från hiphop till hårdrock.

Wicked Wendy med Daniel Rokicki, Filip Stålberg, Mattias Ebbesson och Josefin Ejdesjö är ett av banden som spelar på Wall of Music-festivalen.Bild: Privat
Musikfestivalen Wall of Music har under årens lopp haft en rad olika spelplatser i Helsingborg, bland annat The Tivoli, Rebus på Gåsebäck och Rockbåten.
I år testar man på ett helt nytt ställe, Charles Dickens på Södergatan.
– Ett bra ställe, det kommer att bli perfekt, säger arrangören Goran Rabar.
Danny & The Boneheads.Bild: Privat
Festivalen är ett samarbete mellan ABF och Amnezia Music management och bjuder på musik under tre dagar. Torsdag 16 januari är fokus på hiphop, fredag 17 januari blir det rock och blues och lördagen den 18 januari är det lite tyngre och tuffare rock.
– Det här är ett tillfälle för okända band att få komma ut och spela live. Och det är gratis inträde alla tre dagarna, säger Goran Rabar.
Programmet ser ut så här:
Torsdag: Slugger samt en rad hiphop-akter.
Fredag: Arcadian Sky (klockan 20). Wicked Wendy (21), Pearl of Horus (22) och Cabeza (23).
Lördag: Danny and Boneheads (18), Lifemother (19), Waaa (20), Taigan (21), Gamdoden (22), Dogday Afternoon (23) och Suomen Pojat (24).
Gå till toppen