Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: F d kommunalrådet: ”Detta är inte att ta ansvar”

Socialdemokraternas gruppledare och avgående kommunalrådet i Bjuv, Anders Månsson, anser att det tillträdande politiska styret borde varit snabbare med att besätta politiska poster efter minoritetsstyrets avgång.

Kommunstyrelsens tidigare ordförande Anders Månsson (S) anser att SD och M borde sett till att tillsättningarna gått snabbare efter skiftet. Presidiet till fullmäktige kunde ha valts i december, enligt Anders Månsson.Bild: Tom Wall
Den 12 december 2019 lämnade vi socialdemokrater, centerpartister och kristdemokrater in våra avsägelser för ordförande och vice ordförande uppdrag i Bjuvs kommun. Nu har en månad passerat och ännu har inte valberedning blivit inkallad för att ta fram ordförande, 1:e vice ordförande och 2:e vice ordförande. Här vilar ansvaret tungt på sverigedemokrater och moderater.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen