Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Skåne

Brand i garage i Lund

Under natten till onsdagen utbröt en brand i en garagelänga i östra delen av Lund. Polisen utreder branden som försök till mordbrand.
Läs också Misstänkt anlagd brand i brandhärjad garagelänga
Sverige

Djur innebrända i Linköping

Flera djur har blivit innebrända i en brand som under natten rasar på en gård utanför Linköping. Ingen människa har skadats och det är än så länge okänt hur många djur som har brunnit inne.
Läs också Djur innebrända i storbrand utanför Linköping
Världen

Demokratisk slutspurt i USA

Kan en kvinna bli president i USA? Frågan hamnade i centrum av Demokraternas sjunde debatt inför höstens presidentval. Debatten var den sista innan primärvalssäsongen drar igång med nomineringsmöten i Iowa i början av februari.
Läs också Kvinnlig president i debattfokus
Ekonomi

Börsen avvaktar handelsavtal

De senaste dagarnas uppgång på Tokyobörsen har mattats av i avvaktan på signeringen av den första delen av handelsavtalet mellan USA och Kina, som väntas under dagen. Både Nikkei 225-indexet och det bredare Topix-indexet sjönk runt 0,4 procent vid öppning på onsdagen.
Gå till toppen