Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inget GP-slutspel för EVS-anfallaren

Trots tunga skadan har Engelholm sin tionde GP-titel i sikte.

Natasha Calkins har fått följa många EVS-träningar från sidan, den senaste tiden.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Nio gånger – på de elva senaste åren – har Engelholm vunnit guld i Grand Prix och efter fem raka segrar är EVS ute efter ännu en.
– Det märks på tjejerna, nu är det allvar, och när en titel står på spel vill man ju alltid vinna. Kan vi visa att vi är bäst just nu, så tycker jag att det är ett bra steg närmare SM-guldet, säger tränaren Patrick Aparicio.
Det som kanske kan oroa en aning är att Natasha Calkins fortfarande väntar på sin comeback. Det har snart gått två månader, men även om foten har blivit bättre har EVS-spikern problem med rörligheten och häromdagen genomgick Natasha en röntgen med magnetkamera.
– Det går åt rätt håll och även om det tagit tid tror jag att hon snart är tillbaka. Men vi vill ha mer information, är det så att skadan är allvarligare måste vi ju agera och hitta en ersättare.
GP-slutspelet i volleyboll inleds med lördagens semifinal mot Hylte/Halmstad och där räknar Patrick Aparicio med att motståndarnas senaste nyförvärv Kirslie Hillyer, center, och Emily Hill, kantanfallare, står på banan.
– Det känns lite spännande. Jag har kollat en del video och det är två spelare som ser duktiga ut, så det blir något att bita i.
I den andra semifinalen möts Örebro och Sollentuna.
Gå till toppen