Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: ”Fler poliser gör Örkelljunga tryggare”

Angående artikeln om att områdespoliserna i Örelljunga blivit två efter årsskiftet. Poliserna anser att kommunens åtgärder mot buskörning gett resultat, men insändarskribenten håller inte med.

Många med mig är tacksamma över att det kommer fler poliser till vår kommun 2020. Mångas förhoppningar är att det ska hjälpa invånarna till större trygghet.
Örkelljunga kommun har sen tidigare lagt stora resurser på att stävja buskörningen. Trots detta existerar den i stor omfattning, speciellt på kvällar och nätter.
Det finns personer som bor i centrum som både fått högt blodtryck och sömnproblem av den ständiga buskörningen. Nyinflyttad som flytt storstaden för att uppleva lugnet funderar idag på att flytta tillbaka.
Många är de som fått nog och vill varken ha hänsynslös eller trafikfarlig buskörning, narkotikaförsäljning, eller att bli kallad horor!
För att Örkelljunga ska vara en trygg och bra plats att bo måste ansvariga lösa problemen ihop med vår förstärkta polis och tillsammans försöka vända den negativa spiralen.
Agneta L Persson, Örkelljunga
Gå till toppen