Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man misshandlad utanför nattklubb i centrala Helsingborg – en gripen

En man i 20-årsåldern misshandlades utanför en nattklubb i centrala Helsingborg under natten. En annan man i 20-årsåldern är gripen och misstänks för grov misshandel.

Man i 20-årsåldern förd till sjukhus efter misshandel: "Våldet har varit livsfarligt"Bild: Johan Nilsson/TT
Polisen fick in larmet om misshandeln vid 01-tiden. Misshandeln skedde utanför en nattklubb i centrala Helsingborg. Den misshandlade mannen fick föras till sjukhus med ambulans och hans tillstånd är oklart. Enligt Region Skånes presstjänst finns det dock inga uppgifter om att han faktiskt kom in till sjukhuset.
– Det mest troliga är att ambulanspersonalen har plåstrat om honom och att han bara har fått ta sig hem, säger presstalesperson Louise Ercolino.
Två män hölls kvar av klubbens ordningsvakter, innan de sedan greps av polis, misstänkta för misshandeln. Den ena släpptes tidigt på lördagsmorgonen.
– Vi kunde avföra en av de gripna männen. Det verkar som att det här har varit en grej mellan offret och gärningsmannen, säger Jörgen Winberg, inre befäl för polisen i Helsingborg.
Vad som föranledde misshandeln är ännu okänt. Polisen har valt att rubricera misshandeln som grov.
– Det har inte förekommit några tillhyggen men utan att gå in på detaljer så kan jag säga att våldet har varit livsfarligt, säger Jörgen Winblad.
Polisen jobbar just nu med att förhöra vittnen om misshandeln.
– Vi kommer även att förhöra den skadade personen, säger Patrick Fors, presstalesperson på polisen.
Gå till toppen