Annons

Annons

Skåne

Laholms Tidning flyttar in på hd.se

Helsingborgs Dagblads sajt hd.se växer. Nu flyttar Laholms tidning in på sajten och erbjuder laholmarna lokala digitala nyheter sju dagar i veckan.

Annons

– Vi är glada att kunna erbjuda alla laholmare nyheter från Laholm och dessutom ge dem tillgång till hela utbudet på hd.se med till exempel vår bevakning av Båstad och hockeyn i Rögle som vi tror många från Laholm är intresserade av. Dessutom får ju våra befintliga läsare också tillgång till nyheter från närliggande Laholm, säger Jonas Kanje, chefredaktör på Helsingborgs Dagblad.

Sedan Laholms tidning återuppstod i april 2019 har sajten laholmstidning.se varit gratis att läsa. Nu kommer de digitala nyheterna ligga under samma premiumabonnemang som övrigt nyhetsmaterial på hd.se. Pappersutgåvan av Laholms tidning kommer även fortsättningsvis delas ut gratis till alla hushåll i Laholm och även finnas som gratis e-tidning.

– Laholms Tidning är numera ekonomiskt stabil, men merparten av intäkterna finns i pappret. Man kan säga att annonserna finansierar pappersutgivningen men att vi behöver läsarintäkter för att kunna fortsätta utvecklas digitalt. Därför känns flytten in på hd.se fullt logisk, säger Jannik Hansen, chefredaktör för Laholms Tidning.

Annons

Annons

Vad kommer de Laholmsintresserade läsarna att möta framåt på hd.se?

– Vi kommer att satsa mycket på lokal granskning. Det var en stor anledning till att Laholms Tidning återuppstod efter konkursen 2018. Laholms Tidnings vänner som var drivande hade denna önskan redan då. Det kommer att bli en väldigt lokal bevakning där inget är för litet och få saker för stora, säger Jannik Hansen.

Klicka här för att komma till Laholms tidning på hd.se

Fakta

Laholms Tidning

Laholms Tidning grundades 1931 och delas ut gratis till ca 10 200 hushåll i kommunen en gång i veckan. Den prenumererade tredagarstidningen Laholms Tidning gick i konkurs hösten 2018 men återuppstod i april 2019 som ett samarbetet mellan laholmare organiserade i Laholms Tidnings Vänner och Lokaltidningen Mediecenter Sverige AB.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy