Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Så här får du dagliga nyheter från Laholm

När du knappade in laholmstidning.se i adressfältet – eller klickade på länken i nyhetsbrevet – så gjorde du precis som tusentals läsare vant sig vid att göra de senaste nio månaderna. Laholms Tidning har på kort tid blivit en succé även digitalt. Nu tar vi nästa steg och flyttar in våra lokala nyheter på hd.se, nordvästra Skånes ledande nyhetssajt.
Vårt mål är att här ge dig den bästa nyhetsuppdateringen från Laholm sju dagar i veckan. För att få fullständig tillgång behöver du ett premiumabonnemang, som du skaffar här. I detta ingår dessutom nyheter från bland annat Båstad och Ängelholm och full tillgång till HD-sporten med närgången och högkvalitativ bevakning av Rögle.
Papperstidningen Laholms Tidning fortsätter att delas ut gratis till alla hushåll i Laholms kommun och finns även som gratis e-tidning.
Välkommen att fortsätta läsa Laholmsnyheter i alla våra kanaler!
Gå till toppen