Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lämnar Eskilsminne för division 3: "Otroligt svårt val"

Oliver Åkerman under en uppvärmning inför en division 2-match med Hittarp i höstas.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Efter månader av funderingar har Oliver Åkerman tagit ett framtidsbeslut. Eskilsminne var intresserat av att förlänga forwardens utgående kontrakt, Råå försökte locka till sig honom, Höganäs fanns med i bilden ett tag – men det blir en permanent övergång till Hittarp.
Efter en vår med två mål på femton division 1-matcher för Eskilsminne blev Oliver Åkerman utlånad till Hittarp den gångna hösten. Där gjorde 20-åringen ett mål på sju matcher, och laget åkte ur division 2.
– Eskilsminne har gett mig väldigt mycket och det har varit ett otroligt svårt val då jag haft många alternativ med alla olika sorters fördelar, säger han.
– Det som var avgörande är att jag känner Edman [Erik, Hittarps tränare] sedan tiden i Eskilsminne. Jag vet vilken typ av fotboll han vill spela. Jag tror att jag kommer kunna utvecklas i en bra miljö där jag känner de flesta sedan tidigare.
Oliver Åkerman tillhörde Eskilsminne i tre säsonger, två i division 1 och en i division 2.
– Jag vill gå ner någon eller några divisioner för att hitta motivationen och glädjen till fotbollen igen. Och framför allt får jag förhoppningsvis spela matcher regelbundet, säger han.
Gå till toppen