Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nytt avtal – Viaplay visar Quaison och Forsberg

Robin Quaison, i rött, under matchen mot Hertha Berlin då han gjorde tre mål.Bild: Andreas Gora
I förra veckan gjorde tv-bolaget Nordic Entertainment Group klart med en fortsättning av Premier League-fotbollen i Viasat och Viaplay.
Nu förlänger man även avtalet för tv-rättigheterna för den tyska bundesligan där Robin Quaison i helgen gjorde hattrick för sitt Mainz och där även svenska profiler som Emil Forsberg (Leipzig) och Oscar Wendt (Mönchengladbach) spelar.
Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024-2025 och innebär att Viaplay kommer att direktsända mer än 300 matcher varje säsong från den högsta tyska fotbollsligan.
”Bundesliga är en otroligt underhållande liga som håller världsklass i såväl spel som inramning. Dessutom höjs temperaturen ytterligare av den norska tonårssensationen Erling Braut Hålands framfart i Dortmund”, säger Per Nunstedt, sportchef för Nent Group i Sverige, i ett pressmeddelande.
Gå till toppen