Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flygande omstart och Rögles alla transferrykten

Chris DeSousas debut när Rögle rivstartade och alla rykten inför transferfönstrets stängning på lördag är två av ämnena i veckans avsnitt av Röglepodden.

Den här veckan bjuder vi på ett fullspäckat avsnitt av Röglepodden. I slutet kommer det en hälsning från legendariske tränaren Christer Abris, som ledde Rögle till elitserien (dåvarande SHL) 1992.
Innan dess avhandlar vi Rögles rivstart i Växjö på tisdagen, Chris DeSousas debut och nyheten om att tvillingarna Abbott närmar sig förlängda kontrakt med klubben. Det kommer en rapport från onsdagsträningen och Niklas Hansson tycker till om sin comeback och lagets SHL-spurt. Dessutom tar vi ett stort grepp kring att transferfönstret stänger på lördag kväll. Vi går igenom alla ryktena som florerar och påminner om spelarna som kommit in strax före fönstrets stängning de senaste åren.
Gå till toppen