Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tunga skador i Åstorp/Kvidinges jakt på kval

Förlusten i DM-semifinalen blev en dubbel smäll.

Åstorp Kvidinges Mikey Carlsson blev skadad i DM-matchen i Malmö.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Det blir ingen DM-final i innebandy för allsvenska Åstorp/Kvidinge den här säsongen. Division 1-laget Malmö FBC vann en spännande semifinal med 6-5 (2-2, 3-1, 1-2) och möter därmed Höllviken, som i sin tur slagit ut Munka Ljungby.
– Vi gör ingen jätteinsats, men vi borde ändå ha vunnit. Vi var det bättre laget, men för ojämna i vårt spel, säger tränaren Conny Camper.
Hans lag gick upp till 5-5 pch dominerade ganska klart i den tredje perioden, med en skottstatistik på 11–3. Men ett powerplay blev avgörande, tre minuter före slut. Då hade Åstorp/Kvidinge fått tunga trion Andreas Bremer, Mikey Carlsson och Oliver Bellman skadade.
– Det är tveksamt om de kan spela på lördag och det är mer oroande än själva förlusten, tycker Conny Camper.
I helgen väntar bortamatch mot serietrean Lindås, en drabbning Åstorp/Kvidinge måste vinna för att ha en chans att fortfarande slåss om en av de fyra kvalplatserna till SSL.
Gå till toppen