Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ambitiöst hantverk på 19Hundras nya meny

Från grill till sydamerikansk tacobonanzan. 19Hundra i Ängelholm har gjort en lyckad vändning i köket.Bild: Niklas Gustavsson
Menyn är helt ny sedan någon månad tillbaka, annars är mycket sig likt i den L-formade restaurangen från vårt förra besök för tre år sedan – cocktailprägeln, flirten med det tidiga 1900-talet och de höga ambitionerna. I Ängelholm är den här gathörnan en slags garant för höjd ribba: livemusik, öppet sju dagar i veckan och mat lagad den långa vägen, från grunden. Jim Nilsson står bakom 19Hundra och vägg i vägg driver han gedigna burgarstället Rost tillsammans med brodern Jonas.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen