Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Laholms GK tilldelas SM i footgolf

Den 15–16 augusti kommer Sverigeeliten i den snabbväxande sporten footgolf till Våxtorp och arrangemanget lär bli det största i klubbens historia. Laholms golfklubb bygger dessutom ut banan från 12 till 18 hål på grund av mästerskapet.
– Det här större än veteran-SM vi hade ifjol, mycket större, menar Per Hägglund i LGK.

Tommy Hugosson, Per Hägglund, Nenne Jönsson (alla tre från Laholms GK) och Svenska golfförbundets John Lindberg och Johan Kannerberg ser alla fram mot SM i footgolf i mitten av augusti på Laholms GK. Ett mästerskap som lär locka fullt startfält – 200 aktiva.Bild: Rickard Gustafsson
I maj 2019 invigde Laholms golfklubb sin footgolfbana som är placerad längs med niohålsbanan Stegan. Blott nio månader senare har klubben blivit tilldelade SM som självklart är årets största och mest prestigefyllda tävling i Sverige inom den nya sporten.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen