Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nytt rekord i insamlade slantar

Lions Ljusfest blev en succé. Vackert väder (som vanligt), mycket folk på stan och rekord i insamlade pengar. – Vi sålde något färre marschaller i år men tack vare de generösa företagen slog vi ändå nytt rekord, säger Tommy Paulison från Lions.

20 hjärtan lyste upp Stortorget och aldrig tidigare har så mycket folk kommit för att bevittna Ljufesten. Omkring 200 personer fanns på plats under den dryga timme då marschallerna brann.Bild: Tommy Paulison
Lions hade kämpat med att sälja marschaller till företag och privatpersoner för att kunna lysa upp Stortorget. Totalt såldes 1560 marschaller av föreningen till Ljusfesten. Vid 17:30 började medlemmarna tillsammans med ungdomsbrandkåren att tända upp och strax innan klockan 18 var samtliga marschaller, formade till 20 stora hjärtan, tända.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen