Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Isak: ”Dortmund ligger i mitt förflutna”

Dortmund har en option att köpa tillbaka Alexander Isak för 30 miljoner euro – men då måste anfallaren själv godkänna en övergång. Det lär han inte göra. – Allt jag kan säga är att Dortmund ligger i mitt förflutna och inte i min framtid, säger han till Aftonbladet.

Alexander Isak trivs i Real Sociedad. Arkivbild.Bild: Alvaro Barrientos/AP/TT
Alexander Isak har gjort succé i Spanien sedan han i somras såldes från Dortmund till Real Sociedad. 20-åringen har den senaste tiden både sänkt Real Madrid med två mål i spanska cupen och avgjort det baskiska La Liga-derbyt mot Athletic Bilbao.
Inte undra på att den svenske landslagsanfallaren trivs i San Sebastián-klubben. Och en eventuell återkomst till Dortmund, som har en option att i framtiden köpa tillbaka Isak om han själv är med på noterna, finns över huvud taget inte i Isaks tankar.
– Jag trivs väldigt bra där jag är och har ingen som helst tanke på att gå tillbaka dit. Mitt enda fokus nu är Real Sociedad, säger han till Aftonbladet.
Klubben möter i nästa ligamatch Valladolid, hemma på fredag.
Gå till toppen